MIBEN SEGÍTHETÜNK?
Írja be a keresőmezőbe a keresett terméket,
illetve kulcsszót!
Laktózérzékenyek is szedhetik!
A DHU monokomponensű homeopátiás gyógyszerek
csak szacharózt tartalmaznak, laktózmentesek, így
laktózérzékenység esetén is szedhetőek.
KERESÉSI EREDMÉNYEK:
Könnyen és gyorsan oldódó golyócskák!
A DHU monokomponensű termékek 8 grammos kiszerelésben kaphatóak, és
kb. 900-1000 db könnyen és
gyorsan oldódó golyócskát tartalmaznak.
DHU MONOKOMPONENSŰ
HOMEOPÁTIÁS GYÓGYSZEREK
GÖRGESSEN TOVÁBB!
HOMEO TUDÁSTÁR

 

Általános tudnivalók:

A homeopátia napjainkban az érdeklődés középpontjában áll, az utóbbi pár évtizedben pedig egyre szélesebb körben elterjedt a hagyományos orvoslás hatékony alternatívájaként. A homeopátia sok esetben jó lehetőséget nyújt az öngyógyításra heveny és idült betegségek esetén is, mivel hatékonysága mellett csak nagyon ritkán kell mellékhatások megjelenésétől tartani.

Holisztikus szemlélet:

A hagyományos orvoslás és a holisztikus megközelítés között a fő különbség az, hogy míg előbbi az adott betegségre koncentrál, utóbbi a teljes embert vizsgálja, azaz nem pusztán fizikai, hanem szellemi és érzelmi szinten is kezeli, igyekszik felderíteni a betegség hátterében rejlő egyéb okokat is. A holisztikus szemlélet minden embert egyénként, de egységként lát.
 

A homeopátia előnyei:

A homeopátia gyógyító hatású lehet olyan esetekben is, amikor a hagyományos gyógyítási módszerek kudarcot vallottak, de hatékony gyógymód lehet akkor is, ha egy problémára a hagyományos gyógyászat még nem ismer megoldást. Mivel a homeopátiás gyógyszerek költséghatékonyan előállíthatók, gyakran választhatók elsődleges alternatívaként a drágább, és esetlegesen több mellékhatással járó kezelések helyett. Azok számára is megfelelő kezelési út lehet, akik nehezen vagy egyáltalán nem tolerálnak bizonyos kémiai vegyületeken alapuló gyógyszerkészítményeket. 
 

 

A homeopátia helye a gyógyításban

A francia háziorvosok mintegy 40%-a, a német háziorvosok 75%-a használ homeopátiás készítményeket a mindennapi gyógyításban.
 

A Magyarországon engedélyezett homeopátiás készítmények minőségét és biztonságát a hazai gyógyszerészeti hatóság biztosítja az Európai Unió előírásai és az Európai Gyógyszerkönyvek követelményei alapján.
 

Az Európai Unió teljes egészét tekintve napjainkig körülbelül 40 000, főként a járóbeteg- és alapellátásban dolgozó orvos vett részt homeopátiás képzésben.
 

Homeopátia, a biztonságos gyógymód

A homeopátiás szerek, megfelelően alkalmazva csak nagyon ritkán okoznak allergiás tüneteket, általában nem zavarják az emésztést, és még hosszan tartó kezelés során sem alakul ki hozzászokás, függőség és elvonási tünetek sem lépnek fel. 

 

 

HOMEO PATIKAKERESŐ
Segítünk az Önhöz legközelebbi - DHU monokomponensű készítményeket forgalmazó - patika megtalálásában!
HOMEO SAJTÓSZOBA
Hírek, érdekességek a homeopátia világából

Tények és tévhitek a homeopátiás gyógyításról 

A homeopátia napjaink sokak által vitatott tudományos talánya a gyógyításban, mely önmagában nagyon is kiforrott, rendszerezett, egyéni sajátosságokra épülő kezelési módot jelent, melynek legfőbb szereplője a beteg ember.
 
A rejtélyes gyógymód a kiváló homeopátiás szakemberek támogatása által maradhatott fenn több évszázada, akinek a beteg ember nem csupán egy diganózist vagy kórállapotot tükröz. A homepátia ugyanis nem a tüneteket kezeli, hanem a szervezet természetes öngyógyító és önszabályozó mechanizmusainak működését támogatja, a testi-lelki egyensúly visszaállítására törekszik. | Kattintson ide a folytatáshoz!
 
DHU Schüssler patikák
Segítünk az Önhöz legközelebbi - Schüssler-féle arcdiagnosztikai tanácsadást végző - patika megtalálásában!